• KPM Solar on hinta-laatu suhteeltaan tutkitusti Suomen nro.1
  • Aurinkosähköjärjestelmien investointikustannukset ovat romahtaneet viime vuosina, kilpailu koventunut ja laitteiston hankinta on nyt edullisempaa kuin koskaan. Hinnoittelu vaihtelee kuitenkin paljonkin eri toimittajien välillä.
  • Tarjoamme myös aurinkovoimalan osamaksusopimuksella. Miksi sitoa pääomaa kun sen voi hankkia kuukausierällä. Kesäisin tuottamasi energia tasaa kuukausierää niin että saat parhaimmassa tapauksessa säästetyllä summalla maksettua kuukausilyhennykset
  • Omaan aurinkovoimalaan investoiminen on suuri ja vastuullinen päätös. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää valita luotettava ja osaava kumppani joka toimittaa laitteiston pelkkiä laatukomponentteja käyttäen. Me pystymme selkä suorina myöntämään tietyin ehdoin takuun joka kattaa puolet laitteiston elinkaaresta.
  • Kilpailuttaessasi eri toimittajia, tarkastele aina palvelukokonaisuutta, takuuaikoja ja erilaisten laskelmien yhdenmukaisuutta. Alalla on paljon toimijoita joilta et välttämättä saa täysin ajantasaisia laskelmia vaan. Älä mene houkuttelevien takaisinmaksuaikalaskelmien lankaan. Kysy asiantuntijalta ensin! Ole tarkka!
  • KPM Solar voimalat alkaen 3300€ alv 24%*

* hinnat alkaen 1,6kW järjestelmä 3300 € sis. 6 aurinkopaneelia á 275W, SMA Sunnyboy yksivaiheisen inverterin, kiinnitysjärjestelmän, kaapelit sekä kaiken muun aurinkosähköjärjestelmän liittämiseksi sähköverkkoon

Nyt saat aurinkovoimalan omakotitaloosi päivässä asennettuna alkaen 54 € / kk!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään ja kohteen kartoitus on aina ilmainen. Kartoituksen jälkeen saat meiltä yksilöidyn tarjouksen laskelmineen.

Kysy lisää

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa ilmainen kartoitus!

Ota yhteyttä ja varaa kartoitus