Järkevä

Kiinnostaako ilmainen sähkö ?

KPM Solar Aurinkovoimala on pitkäikäinen investointi joka tuottaa taloudellista säästöä. KPM Solar voimaloiden elinikä on jopa 40-50 vuotta.

Aurinkopaneelit nostavat oleellisesti myös kiinteistön arvoa. Aurinkovoimala on kotitalousvähennyskelpoinen yksityisasiakkaille ja yrityksille vähennyskelpoinen.

Oikein mitoitetulla laitteistolla säästät jopa 30% energiakustannuksissa. Aurinkosähkön rahallinen hyöty kasvaa koko ajan sähkön hinnan ja siirtomaksujen kohotessa, sillä se pienentää sähkölaskua. Kesäaikaan ei oikein mitoitetun laitteiston kanssa tarvitse huolehtia sähkölaskuista ollenkaan.

Aurinkosähköllä voi käyttää mitä tahansa normaalia kodin sähkölaitetta.  Ylituotettu sähkö voidaan myydä energiayhtiölle, eikä siitä tarvitse maksaa siirtomaksuja tai veroja.

Ekologinen

Haluatko osallistua ilmastotalkoisiin?

Aurinkopaneeli on aidosti ekologinen ratkaisu. Aurinkosähkö on täysin puhdasta ja uusiutuvaa, eikä sitä voi ylikuluttaa.

Aurinkopaneelit ovat todellinen ekoteko ja sopivat kaikille.

Aurinkosähkö vähentää uusiutumattomien energianmuotojen kulutusta, eikä tuota lainkaan CO2 -päästöjä.

Toimiva

Tavoitteletko kannattavaa energiajärjestelmää?

Suomen vaihtuvat vuodenajat ja kylmä ilmakaan ei haittaa, sillä aurinkopaneelien tuotanto on parempi alhaisemmissa lämpötiloissa. Suomessa on pitkien kesäpäivien ja yöttömien öiden vuoksi yhtä paljon hyödynnettävää auringonsäteilyä vuosittain kuin Keski-Euroopassa!

Pohjoisen sijainnin vuoksi Suomessa vuosittainen säteilymäärä painottuu keväästä syksyyn. Siksi Suomessa onkin tärkeä nähdä aurinkoenergia osana laajempaa kokonaisuutta. Kannattava energiajärjestelmä muodostuu useista toisiaan tukevista energialähteistä. Aurinkosähköjärjestelmä on yksi merkittävä osa sitä ja toimii hyvin myös yksistään. Kysy meiltä myös laajempia kokonaisuuksia!

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa ilmainen kartoitus!

Ota yhteyttä ja varaa kartoitus