• KPM Solar -järjestelmät ovat aina käyttökohteeseen, sekä kiinteistön tarpeisiin optimoituja ”avaimet käteen”- kokonaisuuksia.
  • KARTOITUS – Kiinteistöihin suoritetaan lähtökohtaisesti aina kartoitus. Kartoituksessa otetaan huomioon kiinteistön tekniset ja rakenteelliset ominaisuudet, maantieteellinen sijainti, sääolosuhteet, mahdollisest varjostukset, sähkön kulutus sekä kiinteistön energiakustannukset.
  • SUUNNITTELU – Kartoituksen perusteella suunnittelijamme suunnittelevat aina kiinteistöön optimaalisen järjestelmän. Suunnitelmassa määritellään itse laitteisto ja sen koko sopivaksi, jolloin myöskin varmistutaan siitä, ettei ylimitoiteta laitteistoa.
  • TARJOUS – Hinnoittelumme on läpinäkyvä ja selkeä. Voimme aina olla yksimielisiä kustannuksista ennen toteutusta. Meiltä ei tule laskuihin piilokuluja.
  • TOTEUTUS – Asennusajankohta sovitaan aina asiakkaan kanssa hyvissä ajoin etukäteen, ja asennuspäivänä saatte vieraaksenne hyväntuulisia ammattilaisia, jotka hoitavat asennuksen nopeasti ja vaivattomasti. Saat viimeistellyn asennuksen joka kestää ihastelua ja myönnämme ylpeydellä asennuksillemme pitkiä takuuaikoja.
  • TAKUU JA HUOLTO – Tarjoamme huolenpitosopimusta asiakkaillemme jonka maksut voi sisällyttää laitteiston hankintakustannuksiin ja mahdollisiin kuukausieriin. Huolenpitosopimuksella voidaan laajentaa takuuehtoja jopa 25 vuoteen asti. Huolto-asentajamme käyvät sovitusti kerran tai kaksi kertaa vuodessa tarkistamassa ja ennalta ehkäisemässä vikojen syntymistä. Samaan pakettiin voidaan yhdistää myös muitakin palveluita!
  • LUPA-ASIAT – Voit jättää lupa-asioiden miettimisen meille, sillä niistä huolehtiminen sisältyy palveluun!

HUOM! Asennustyöt tulee aina teettää ammattilaisella. Suomessa sähkötöiden tekeminen on luvanvaraista toimintaa. Esimerkiksi vakuutuksen kannalta on tärkeää miettiä miten ja kenen antaa rakentaa aurinkosähköjärjestelmiä kiinteistöön.

Nyt saat aurinkovoimalan omakotitaloosi päivässä asennettuna alkaen 54 € / kk!

Kysy lisää

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa ilmainen kartoitus!

Ota yhteyttä ja varaa kartoitus