Aina optimoidut järjestelmät

Paneelikohtainen optimointi antaa enemmän tehoa ja tuottoa, lisää luotettavuutta sekä pidentää laitteiston elinikää. Jopa 36% parempi tuotanto* osittain varjostettuna.
(*Perustuu NREL tutkimustulokseen)

Pidempään aurinkosähköä vuorokaudessa

KPM Smart Energy Systems Aurinkosähköjärjestelmät heräävät aikaisemmin, eli pienemmällä valon määrällä ja menevät nukkumaan myös myöhemmin, joten ne myös keräävät enemmän säteilyä vuorokausittain.

Joustavuutta suunnitteluun

36 % parempi tuotto osittain varjostetuissa järjestelmissä*. KPM:n älykkäät järjestelmät toimivat muita paremmin. Uudet ominaisuudet antavat edellytykset joustavaan suunnitteluun, eikä aurinkosähköjärjestelmän toteutus ole enkää kankeaa. (*Perustuu NREL tutkimustulokseen. www.nrel.gov)

Jopa 40 % parempi tuotto

Paneelitason optimoinnilla ja auringon seurantajärjestelmällä KPM Smart Energy Systems tuottaa jopa 40 % tavallista järjestelmää paremmin.

Monitorointi ja etävalvonta

Paneelikohtainen monitorointi ja etähallinta mahdollistaa järjestelmän toimintojen seuraamisen paneelitasolle asti.

Langaton mobiilitekniikka

Langattomalla tekniikalla ja mobiilisovelluksella voidaan järjestelmän kanssa kommunikoida sekä seurata laitteiston toimintaa etänä. Järjestelmä ilmoittaa poikkeamista esimerkiksi tekstiviestillä.

 

Älykkyys ja turvallisuus

Älykäs järjestelmä tuo paljon uusia ominaisuuksia sekä luo turvallisemman ympäristön. Järjestelmässämme voidaan sammuttaa etänä jopa yksittäinen paneeli. Älykkäät toiminnot vähentävät huolto- ja ylläpitokustannuksia.

 

Sähkön talteenoton valmius

Hybriditekniikkaan perustuvat vaihtosuuntaajat mahdollistavat akkujen lisäämisen Plug’n’Play -periaatteella.

Asiantuntija

KPM on aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut energiakokonaisuuksien palvelutoimittaja. Usean sadan menestyksekkään voimalatoimituksen kokemuksella KPM on aurinkosähkömarkkinoden edelläkävijä.

Laatu

KPM konsultoi, suunnittelee ja toimittaa avaimet käteen -periaatteella korkealaatuiset aurinkosähköratkaisut. Laadun takeena on ensiluokkaiset komponentit sekä KPM oma koulutettu henkilökunta ja asentajatiimit. Laatuumme luottaa pohjoismaiden suurimmat energiayhtiöt.

Huolettomuus

KPM ottaa vastuun koko prosessista, aina kohteen kannattavuuden arvioinnista ja suunnittelusta asennukseen sekä voimalan huoltoon ja ylläpitoon. Voitte luottaa siihen että lopputulos on aina parasta laatuaan.

Kysy tarjousta aurinkopaneeleista yrityksellesi!

Ottakaa yhteyttä ja katsotaan yhdessä paljonko yrityksesi voisi säästää hyödyntämällä aurinkoenergiaa ja minkälainen ratkaisu olisi optimaalinen juuri yrityksesi tarpeisiinne.

Kysy lisää

Ota yhteyttä jo tänään ja varaa ilmainen kartoitus!

Ota yhteyttä ja varaa kartoitus