Jyrkät viherkatot

Jyrkille viherkatoille tarkoitettu ratkaisu soveltuu parhaiten pieniin rakennuksiin, joissa katon minimikaltevuus on 1:6.

Loivat Viherkatot

Suositeltavin valinta pihakansiin ja uudisrakennuksiin. Ratkaisu mahdollistaa esimerkiksi kattopuutarhan toteutuksen oleskelutiloineen.

Viherkaistat

Kaikenlaisille kevytrakenteisille katoille onnistuu toteuttaa tehostekaistale, joka elävöittää kattorakennetta.

Viherlipat

Tehoste-elementti, joka elävöittää kattorakennetta. Sopii kaikenlaisiin kerrostalojen lippoihin ja autokatoksiin.

Täysin uudenlaista viherkansirakentamista!

Katon ei enää tarvitse olla tylsä, vaan sen voi nostaa rakennuksen kruunuksi – tai sulauttaa rakennuksen kauniisti ympäristöönsä. Tiiviissä kaupunkirakentamisessa on mahdollista ottaa rakennuksen katto hyötykäyttöön rakentamalla sinne esimerkiksi oleskelutilaa, vaikkapa vihreän keitaan asukkaiden viihtyisyyden lisäämiseksi. Kotipihalla viherkatto toimii sympaattisena puutarhan jatkeena.

Vihreämpää mökki- ja kaupunkiasumista!

Vihreä katto koristaa yhä useampaa Suomeen rakennettavaa rakennusta. Viherkatto ei silti ole pelkkä koriste, vaan se tarjoaa useita hyötyjä, joista osaa vasta tutkitaan. Viherkatto sopii kaikenlaisiin kattoihin, eikä välttämättä vaadi vahvistuksia rakenteisiin. Ne voidaan myös jälkiasentaa mökeille ja omakotitaloille elävöittämään ja luomaan uudenlaista designia perinteisen katon sijaan.

Viherkaton rakenne

  • ALUSKATE
  • SALAOJALEVY
  • VEDENPIDÄTYS- KERROS
  • PINTAKATE
  • KASVILLISUUS
  • ALUSRAKENNE

Ota yhteyttä

Erkka Sahlström
Asennnustyönjohto

+358 44 230 7094
erkka.sahlstrom(at)kpmsolar.com

Yhteistyössä R.V Group Oy

Ota yhteyttä ja kysy lisää